Ads

Friday, January 13, 2012

Prep fo Aqeeqah

Harini aku cuti...
Awal tahun cuti banyak lagi.. So, boleh lah cuti sesuka hati.. Horeyyy....
Actually cuti untuk tolong mak aku sediakan barang2 & keperluan untuk Majlis Aqiqah Nur Safiyyah esok.
Kengkawan yang keje esok leh lah datang lepas opis hour ekk?

Tapi bukan tolong sangat pon..
Sibuk pulak nak hapdet blog...
Prep utk majlis esok aku da start dari awal bulan jan aritu... Kene plan baik-baik..
Jemputan kali ini dalam anggaran 100 orang gitu termasuk group yaasin taman kempas, opismate aku, opismate en combat, pengasuh Syahmi & Safiyyah serta sedara mara terdekat...



Antara isi goody bag.
Buku Doa & Zikir daru Ustaz Zahazan Mohamad.
Mak aku yang suggest buku ni. Asyik orang bagi Yaasin jer.
So, buku ni pon bole di manfaatkan jugak



Lain-lain ialah Air Kotak.
Sempena Gongxi Fattchoii ni, borong air kotak banyak2.
Fevret aku Air Buah Kundur tapi xde plakkk



Label untuk Goody Bag.
Jenuh aku menggunting & menampal



Sebahagian yang dah tiap.
Tq to Tok Mak yang rajin pasangkan riben.
Ikut hati aku nak stapler jer. Tapi dia kata tak lawa...



Antara pilihan baju untuk majlis nanti.
Tak sure lagi nak pakai yang mana. Depends on cuaca esok.
Plan nak beli kt Little Haven Boutique, tp budget tak merestui... Hahaha



Headband...
Kepala 1 (cukur bantal pulak tu) tapi headband ada 6 
Paling fevret aku No.1 & 2 dari kiri.
Made from cotton. So, si kecik tak gatal2...



Ini dia anak dara aku syokkk turu...
Dah selamat di akikah kan semalam 12 Jan 2012.
Kambing ada selamat dalam deep freezer

2 comments:

  1. good idea gak buku zikir harian tu..lain dr yg lain...

    ReplyDelete
  2. oo update blog.. ingat tolong mak..

    ReplyDelete

Ads