Ads

Sunday, January 29, 2012

Happy Birthday En. Combat

Sape yang rajin baca or kenal dengan aku mesti tahu sape en. combat kan?
Psst.. Tahun ni ummur dia dah 31 tahun...
Aiyoo.. sudah banyak woo...
Sambutan besday en. combat dibuat secara kecil-kecilan jer. Just potong kek selepas majlis akikah Safiyyah.
Thank You Cik Uda tolong belikan kek nih...

 Of course lah Syahmi yang kegirangan...
Dia siap nyanyikan lagi lagu Hepi besday kt en. combat...

 Kek pilihanku...
Chocolate Fudge..

 Ayah, bila nak tiup lilin ni ayah...?

 Ok, kite tiup sama-sama....

Tahun ni ada hadiah yang sangat special untuk en. combat...
Iaitu....
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

!
!
!
!
!
!

!
!
!
!
!

!
!
!
!

!
!
!
!

!
!

!
!
!

!
!
!


!
!
!
!

!
!

!
!
!

!
!
!

!
!

!
!
!

!
!
!
!


!
!
!
!

!
!

!
!
!

!
!
!


!
!
!
!

!
!

!
!
!

!
!
!






Puteri kesayangan awak...
Nur Safiyyah Imani Binti Muhamad Yuzir!
Amanah dari Allah yang perlu di jaga, di belai dan di didik.
Terima lah...

2 comments:

  1. adoii.... wak sapi... kok bulatnya......

    ReplyDelete
  2. minum susu ummi dia.. mestilah bulat...

    ReplyDelete

Ads