Ads

Thursday, August 4, 2011

Conquer sorang-sorang!

Lihatlah gelagat en. Syahmi yang syok sangat makan aiskrim B&R. Finally aku dapat pon beli masa 31st July aritu. Kali ini aku tak teragak-agak. Terus beli size half-gallon. Nasib baik queue tak panjang. Tapi choice of ice-cream tak banyak sangat. I mean, kebanyakkan ice-cream yang aku suke xde lah pulak. Ngelat betol B&R nih!

1hb August tu pulak dah start puasa. Aku pon kene lah tahan nafsu nak makan. Dapat rasa time berbuka jer. Tapi Syahmi yang makan lebih. Padahal sebelum tu aku da suap dah kat dia. Pastu dia merengek lagi mintak ice-cream.


Bukan main lagi!


Ngapp!


Tak toleh kiri kanan dahh!


Yummy!

3 comments:

  1. amboihhh...kemain dia pulun sorg yerr...

    ReplyDelete
  2. whoaaaa.........sorang2 aje makan...

    fuhhhh

    ReplyDelete
  3. wah wahhhh.sedapnya makan sorang :D

    ReplyDelete

Ads